Rólam

“Ars Longa” – A művészet örök
Vannak értékek, melyek a gyorsan változó világban is megmaradnak. Megmaradnak, ha ápoljuk őket, vigyázunk rájuk. Ilyen: a művészet, türelem, elfogadás, kitartás, szorgalom, felelősség…

zé A mozgás mindig meghatározó szerepet játszott életemben, először sport-, majd művészi formában. Szigeti Gábor táncpedagógus segítségével és támogatásával először társastánccal, majd sztepptánccal ismerkedtem meg, aztán rám talált a színpadi tánc. A kipróbált táncfajták közül mégis a moderntánc az, amely a legközelebb áll hozzám, ebben tudom átadni leginkább a tánc örömét és a harmonikus mozgás esztétikai élményét.
A Magyar Táncművészeti Főiskola moderntánc pedagógus szakán végeztem, azóta tanítom ezt a stílust a különböző korú gyerekeknek, fiataloknak. A nekik készített táncokban megtalálhatóak a jazztánc-, olykor a sztepp, a kreatív és esztétikus gyerektánc elemei is, attól függően, hogy milyen előadásra készülünk. A városi műsorokon, rendezvényeken folyamatosan jelen vagyunk, ezenkívül a városunkban működő Theatrum Ad Flexum Színház koreográfusaként, lehetőséget adhatok a tanítványoknak arra, hogy bepillantsanak a színházi életbe, sőt aktív részesei is lehetnek a színpadi előadásoknak.

Végzettségeim:
1999. drámapedagógus
2001. tánc- és drámapedagógus
2002. irish step dance instructor
2008. moderntánc pedagógus

Nagyobb színpadi munkáim a Theatrum Ad Flexum Színházban:

2007. Macskák
2008. Isten pénze
2010. A kölyök
2012. Valahol Európában
2014. Dzsungel könyve
2016. Csoportterápia

Vélemény, hozzászólás?